Bröllopsdag
I dag firar Hans och jag vår bröllopsdag. 2 år sedan är det vi gifte oss ute på piren i Nacka Strand. Att det känns som en evighet sen vet jag inte om det är bra eller dåligt. 😉
Hans står mitt i maten nu och ska bjuda på entrecote till middag men vårt stora riktiga firande gjorde vi i söndags, sista dagen i New York. Jag läste för länge sedan hos House of Philia att de ätit superbrunchen på Waldorf Astoria och var mycket nöjda, därför vågade jag boka bord där. Priset för brunchen är i högsta laget men då ingår champagne, ostron, hummer, kaviar och annan lyx så tycker man om sånt kanske det blir prisvärt ändå. För oss var det framförallt själva grejen att äta världens mest kända brunch på ett så anrikt ställe som var spännande. Maten var helt fantastisk och det var så få bord att det inte var några köer. Dessertavdelningen var lika stor som en vanlig brunchbuffé i Stockholm och jag tror att den innehåller 100 olika saker. Klädkoden är “smart casual”så lämna träningsskorna på hotellet och klä dig lite snajdigare om du vill känna dig bekväm i lokalen, det är lite snofsigt, om ni förstår vad jag menar.
Hans favorit från buffén var blini med kaviar. Jag tyckte att väldigt mycket var väldigt gott. I november är vi ett tjejgäng som ska åka till New York tillsammans på en kul helg, jag ska försöka få med mig tjejerna tillbaka till Astorias brunch då. Jag gillade verkligen utbudet och stämningen. Så är ni i New York och vill äta en av världens mest kända bruncher, och en av New Yorks bästa, så rekommenderar jag verkligen att ni bokar ett bord. Det får bli blodpudding resten av månaden sen. 😉
Chokladfontän med färsk frukt och mashmallows!
Dessertdelen börjar längst till höger på bilden.
Sista tallriken såg ut så här.