Videoblogg med tre övningar för höftpartiet

Vi är hemma, uppackade och väldigt jettlaggade men glada över att se gräbsen igen. Jag var tvungen att sova några timmar mitt på dagen men jag är fortfarande helt mosig i huvudet och aptiten är helt bakochfram. Jag försöker ordna upp dygnsrytmen med ett träningspass hemma i vardagsrummet och bra mat som inte binder så mycket vätska, mina fötter var som Hobbittfossingar i morse men nu börjar de arta sig igen. Jag kunde inte ens knäppa skorna. på väg av från flygplanet. 🙂
Mitt hemmaträningspass idag fokuserade på höftpartiet. Många tjejer vill träna höftpartiet, antingen för att bli starkare i till exempel löpsteget, bli fastare eller bara få bättre kontakt muskulärt. Jag har filmat tre övningar som jobbar med bäckenet och höftpartiet från flera vinklar. Du behöver en riktigt tung vikt för att kunna köra övningarna effektivt. I filmen kör jag med en 20 kilo tung kettlebell.
 
[videofyme id=”2320407″ width=”480″ height=”360″]
 
Surfar du från ipad eller iphone så kan du ha svårt att se filmen ovan, att det bara är en vit ruta. Klicka HÄR då så kommer du direkt till filmen, Videofyme finns också som app.

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer