Videoblogg med avancerad bålövning i Jungle gym

Jag tycker att bålövningar och magövningar där man fokuserar på att hålla coremuskulaturen tajt, alltså att naveln är nära ryggen utan att du fäller i höften är nyttiga och effektiva övningar för att skapa en stark bål och platt mage. Jag filmade Louise, en PT-kund, när hon kör en tyngre variant av sträckning i plankposition. Ni ser tre olika nivåer av övningen.
[videofyme id="2348371"]
Surfar du från Iphone eller iPad ser du inte filmen men du kan klicka här.
 

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer