Cavo Spada på Kreta

Hej från internetskakiga Grekland!
 
 I fredags så åkte Hans och jag vidare från Kos till Kreta via Aten. Internet här på vårt nya hotell är så skakigt att det knappt räcker till instagram och än mindre att blogg ordentligt så jag är ledsen att det dröjer mellan inläggen. Jag lovar er att blogga ikapp! Om du ändå vill hålla koll på vad jag gör på dagarna så är det smidigaste att du går in på min Facebook Facebook.com/lofsan.se eller instagram @lofsans och börjar följa där.
 
 Hans och jag är på Kreta tillsammans med tidningen Topphälsa som arrangerar träningsresor. Jag är huvudcoach för löpträningen under veckan vilket innebär att jag håller i 2-3 pass per dag inriktat på intervallträning, teknikträning och styrketräning kopplat till fot, knä och höftled. Tillsammans med mig coachteamet är också Emma Igelström, Stina Albhin, Christer Skoog, Björn Gebenius och Fredrik Nyholm. Flera av oss har jobbat i hop på många träningsresor nu och vi känns som ett riktigt samkört, bra team som kompletterar varandra.
 
 Vi bor på Cavo Spada, ett femstjärnigt spahotell som framöver kommer att profileras som sporthotell hos Apollo. Hotellet ligger i utkanten av byn Kolumbari på nordvästra Kreta. Området bjuder på två pooler utomhus, riktigt bra löpning för både nybörjare och avancerad och finfina cykelmöjligheter både med mountainbike och landsvägscykel.
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer