Senaste inslaget från löparskolan på TV4 Nyhetsmorgon

I söndags sände vi det senaste avsnittet av löparskolan på TV4 Nyhetsmorgon. Elizabeth Hilton som är med i skolan under våren har sin stora examination på tisdag under Vårruset men jag tycker att  det prestationsinriktade målet att klara att springa 5 kilometer utan att behöva gå är sekundärt hur hennes syn på sig själv har förändrats. I och med hennes löpträning tillsammans med mig under våren har hon fått större självförtroende och en starkare tro på sig själv och sin egen kapacitet. Det tycker jag överskuggar all prestation kopplad till träning!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer