Coreträning på boll med enarmsövning – video

Att göra en övning liggandes på pilatesboll istället för bänk ökar engagemanget av coren. Om du dessutom bara kör en sida taget blir det ännu större balansmoment. Välj en hårt pumpad boll och ha rumpan i luften men med en rak linje från knä genom höften och ryggen. Jag hade ingen mindre boll så då flyttade jag upp fötterna istället. Är du helt ny med att träna på pilatesboll tycker jag att du ska börja med lite lättare vikter och jobba med båda händer samtidigt. Är du van vid “grundövningen” sedan tidigare kan du prova med en arm direkt.
 
[videofyme id=”703488″ width=”500″ height=”320″]

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer