Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden mellan märkningarna “Bäst före” och “Sista förbrukningsdag” är att “Bäst före” är en rekommendation som inte alls behöver betyda att produkten är dålig. Helt i onödan slängs alltså saker som skulle kunna ätas eller användas, och det här svinnet är ett stort problem för både miljön och människorna i långa loppet. Nu kan du också handla Matsmart och via mig får du en rabattkod som ger fri frakt till ditt postkontor. Använd koden: LOFSAN15 när du handlar hos Matsmart så dras rabatten av på ditt köp. I den här filmen visar jag vad jag har valt ut och köpt hos Matsmart, jag kommer definitivt handla där igen. Jag hittade mycket ekologiskt, bra hygienprodukter och lite snask också 🙂

 
I samarbete med Matsmart!

Relaterade inlägg:

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer

Filmade övningar: Röhnisch Running School och Topphälsa Magazine på Playitas 2014

Ett av de sista passen på Röhnisch Running School som jag ledde förra veckan på Playitas tillsammans med Topphälsa Magazine var ett väldigt uppskattat träningspass med grenspecifik träning inriktad mot träning för löpare och framförallt kvinnor. Jag valde ut fyra fokusområden som kvinnor vanligtvis behöver jobba med parallellt med sin löpträning, för att förebygga smärta […]

Läs mer