Crosstraining och cykling

God morgon, snart lunchtid till och med! Vi har ett uppdrag i facebookgruppen idag att man ska fota sin lunch. Villkoret är att lunchen består av en knuten näve protein, en knuten näve kolhydrater och en handflata grönsaker som man får bygga på höjden. Redan innan frukosten blev tjejerna fundersamma om de skulle klara det, gör ni det? Hur ser er lunchtallrik ut?
Jag har grym träningsvärk i hela kroppen idag efter gårdagens hemmaträning. Det är skillnad att köra efter klockan och inte räkna repetitioner. Snacka om att kliva ur bekvämlighetszonen. Igår kväll instruerade jag ett crosstrainingpass på Sats Sickla, sista tisdagen innan jag börjar köra på söndagmorgnar istället. Det är flera som vill veta exakt hur passet ser ut, jag ska ordna det åt er.
Nu har jag strax en 45 min lång cykelklass på Sats Marievik. Jag har aldrig varit en spinningtjej men när Baxter låg i magen var det den enda konditionsträningen som kändes bra och jag körde två klasser i veckan. Nu är jag beroende och kör flera pass på instruktörscykeln varje vecka. Grymt för både konditionen och förbränningen.
I eftermiddag ska Sixten och jag till Globen för att se Disney On Ice, det ska bli spännande att se hur Sixten reagerar. Jag tror att han kommer att tycka att popcornen är bäst. 🙂
Hoppas ni har en bra onsdag!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer