Dagens hemmaträning

[videofyme id=”557556″ width=”480″ height=”360″]
Med Hans bortrest i fyra dagar och en intensiv arbetsbelastning så får jag lösa träningsprojektet på det minst smidiga sättet; nämligen hemmaträning. Jag har precis kört dessa fyra övningar i klippet ovan plus en extra för baksidan av axeln. Varje övning fick tre lite längre intervaller i form av 60 sekunder, 45 sekunder, 30 sekunder med 15 sekunder vila mellan varje omgång. Baksida och framsidan av kroppen växelvis med mestadels fokus på baksidan av kroppen. Alltid mest fokus på baksidan av kroppen!
Annars: jobbat med omdömesskrift hela dagen och jag börjar se ljuset i tunneln. Något mörkare vid horisonten är dock den storm som strax drar in över New York. SAS har ställt in alla avgångar, floderna kring Manhattan svämmar över och vår New Yorkresa är hotad. Jag hoppas så att stormen drar vidare, att vattnet hinner dra sig undan och att flygen börjar gå igen så att vi kan åka till New York på torsdag. Det vore så sjukt floppat om allt blir inställt med Hans möten, hotell, flyg, shopping. Big failure!
 
 

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer