Dagens Mamma, Dagens Sixten & en burgare

Nu är vi inpackade i bilen och Sixten somnade där bak i höjd med Infra city. Vi får se om han gillar Audi Q7 lika mycket som vi.
I morse hängde Veronica och jag på låset på Sats och fyrade av ett hejdundrade ryggpass. Mitt mål var att klara av 10 chins innan jul men jag fokuserade mer på löpningen i november och december (med gott resultat) så jag gör en ny satsning nu istället så får vi se när det blir 10. I dag körde jag 6,5,4 själv. Skulle jag satsa järnet skulle jag ha klarat 7 tror jag.
Vi satsade på matsäck istället för att stanna på äcklig vägkrog på väg upp så Hans stekte hemgjorda nötfärsburgare med halloumi och avokado som vi ska smaska på. Jag är hungrig redan innan vi passerat Uppsala så jag ska tigga till mig ett nafs snart. Dessutom har jag massa godis kvar från igår som jag ska smaska på. Det är ju mysigt att åka bil!
Mamma och Agnes är redan framme i Tandådalen så nu väntar jag på rapport på stugstatusen. Spännande.
Dagens Mamma har sin nya tröja från Diesel inköpt på Harrods. Sickan kör på Gap och inviger ny scarf med USA-tema. Snygging!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer