Effektivisera din träning

Genom att köra dina styrkeövningar i plankposition tränar du alla muskler kring midjan samtidigt som en annan muskel jobbar. Hantelrodd i planka är jobbigt både för ryggmuskulatur, axlar och mage. Genom att köra en pulshöjande övning direkt efteråt så får du även konditionseffekt och bra swing på förbränningen. Kanske orkar du göra roddövningen direkt efter 30 hoppen?
På filmen kör jag rodd med 12 kg, hanteln hela vägen upp till revbenet och höften helt fixerad. 30 höga sidohopp med fixerade armar framför kroppen, sug i naveln på båda övningarna.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer