Filmad övning med lördagsvanor


Ett av blocken i dagens pass bestod av en riktigt klurig rotationsövning tillsammans med marklyft och rodd. Vi körde 45 sekunder på vardera övning med 15 sekunder vila, 3 varv totalt. Sjukt jobbigt!
Våra lördagar ser ofta likadana ut med träning på förmiddagen, lunch på stan och sedan hemmahäng och flera timmar matlagning för Hans del. På helgerna brukar vi satsa extra mycket på middagen och Hans gör ofta 4-rättersmenyer. Sen kommer det alltid gäster hit vid 17 och så blir det världens bästa kväll!
Idag åt vi lunch på vårt nya favoritställe Falafelbaren på Hornsgatan innan lite glass på 18 smaker och en sväng på Hemköp.


Älskar höstoutfits!

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer