Filmat pass med intervaller i 60/45/30

Hans och jag lämnade barnen hemma hos sin mormor i förmiddags och är nu på en liten skärgårdstripp. Ett par dagar på en brygga vid havet med ett litet torp i ryggen gör susen för sommarkänslan. Efter en lång bilresa upp till Stockholm igår var det skönt att packa upp och packa om bagaget, fixa lite med ny heminredning vi köpt med oss och sova i vår egen säng.
Det här blogginlägget innehåller ett filmat pass från i lördags.
Det sista passet som jag körde när vi hemma hos Betty i Växjö var ett pass uppdelat i 60/45/30-intervaller.
Man kör 2 varv på varje tidsintervall med 15 respektive 10 sekunder vila mellan varje övning. Som belöning får du kapa 15 sekunder vartannat varv, hela passet består totalt av 6 varv.
Varv 1 och 2:
60/15
Varv 3 och 4:
45/15
Varv 5 och 6:
30/10
Man vilar 1-2 minuter eller så länge som man behöver efter 2 respektive 4 varv.
Övningarna och upplägget med intervallerna förklaras i filmen.
1. Burpees med kettlebellpushup kombinerat med marklyft/resväskelyft
2. Raka marklyft med dubbla kettlebell
3. Sving med höga armbågar
4. Utfall åt sidan

Det här är ett tufft pass, men väldigt roligt tycker jag. Man behöver vara stark i armarna och bålen, som alltid när jag sätter ihop helkroppspass och det blir ett stort inslag av kondition. Jag har träningsvärk i baksidan av axeln från specialsvingen med höga armbågar och strama hamstrings från marklyften. I like!

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer