Föreläsning i Malmö

Här kommer ett blogginlägg från Skåne och närmare bestämt Malmö. Jag tog ett tidigt morgonplan ner hit i morse och tar det sista planet hem ikväll. På agendan står en lunchföreläsning för ett företag och sedan kör jag ett löpcoachningpass i eftermiddag med de anställda som vill. Det känns så grymt kul och inspirerande att få resa runt i princip hela världen och jobba med det jag allra helst vill. I höst gör vi en repris på den uppskattade träningsresan till Playitas på Fuerteventura tillsammans med tidningen Topphälsa. Innan dess åker jag dock till New York, också tillsammans med Topphälsa och med Röhnisch. Andra veckan i juni hänger Ida och jag på Manhattan, löptränar i Central Park och shoppar på 5th avenue. Vi avslutar veckan med att springa New Yorks motsvarighet till Tjejmilen.
Det känns i bland som att min karriär gått rasande fort de senaste åren men jag har jobbat som PT i 10 år och fött två barn under tiden så det är väl egentligen efter att jag började jobba på riktigt efter att Baxter föddes som de stora uppdragen kom och jag startade mina företag. Nu är Baxter 3 år och jag känner att det är en perfekt tid att jobba i mina egna företag, frilansa mycket och starta upp nya verksamhetsområden. Jag bestämmer själv hur mycket och när jag ska jobba, det är superlyxigt!


Bild från Skåne, dock tagen i fredags uppe vid Kullens Fyr.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer