Spellista till halvmarathon

Imorgon springer jag min andra halvmara, 21 km, på tävling. Min första halvmara sprang jag 2012, Stockholm Halvmarathon, det var ett av mitt livs bästa tävlingsupplevelser. Den halvmara jag springer imorgon arrangeras av Woman´s Health och går två varv runt Djurgården bland annat. Banan är långt ifrån en favorit, jag är inte lika kär i Djurgården som många andra Stockholmare men distansen är en ny kärlek. Jag har en noggrann strategi för loppet med farthållning för att nå en tid på 1.40 men egentligen är morgondagens lopp bara en formcheck inför andra tävlingar senare i år. Distansen är inga problem, det är farten som är spännande. Jag är mer mån om att leta rätt fart än hög fart. Att jag kan springa fort är ingen hemlighet, att jag ska springa jämnare, DET är utmaningen 2014.
HÄR är den spellista i spotify som jag förberett till loppet. Jag kör den på Shuffle för att öka spänningsmomentet.
994A424B-65F6-42B1-AB59-ACA71CE698E5248

Från Stockholm halvmarathon 2012. Jag hade sprungit mycket och kände mig i bra form, jag sprang på 1.42,54. Jag vägde mycket mindre hösten 2012 än vad jag gör nu, det syns framförallt på muskelmassan på lår och rumpa men jag har också lite mer fett på kroppen nu. Jag mår mycket bättre nu och känner mig betydligt starkare.  

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer