Frågestund på TV4 Nyhetsmorgon

Det verkar som att träningsintresset på TV och i tidningar är som störst nu första veckorna på året. Min stora samarbetspartner TV4 Nyhetsmorgon har verkligen kickstartat med både inspirerande författaren Annika Sjöö och journalisten Jenny Sunding som gäster på temat träning och på söndag återupptar vi PT-skolan igen. PT-skolan är mitt eget koncept tillsammans med Nyhetsmorgon där jag utifrån er bloggläsare och TV-tittarnas intresse skräddarsyr upplägg på temat träning. Söndagen kommer att inrikta sig på Styrketräning för kvinnor och sker i form av en frågestund. Ni har möjlighet att ställa era frågor här i kommentarsfältet eller via Twitter @lofsan #nymo eller #nymopt.
 

Bild från tidigare inslag i PT-skolan där vi hade temat löpbandsträning. Jag gick igenom tekniken för löpband och hur man på ett effektivt och säkert sätt kan konditionsträna på löpband. Jessica Almenäs fick infallet att själv prova, hon är så rolig!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer