Framme på Broadway

Vi överlevde flygresan! Även om Sixten var en hjälte och höll humöret uppe alla nio timmarna så är det här bland det jobbigaste jag har varit med om. Sixten gnällde inte en enda gång, men det var inte utan ansträngning från min sida. Han var överallt konstant! Tre sovstunder på 60 minuter vardera bjöd han på, jag hann somna på den mittersta. De andra två tittade jag på Up in the air med Cloonan.
Flygvärdinnorna gjorde mig besviken. De var faktiskt helt otrevliga. En av tjejerna blängde på mig, ni vet bitchblicken, vid ett tillfälle. De kanske är lacka för att United airlines och Continental har slagits ihop. Vi flyger hem med SASpersonal, de brukar man kunna lita på. 🙂
Jag fick lite hjälp av killen som satt bredvid mig med att hålla Sixten när jag skulle blanda välling och sånt. Sixten var fascinerad av hans tatueringar och rockabillyfrisyr.
Förutom att Sixten kissade ner HELA toaletten när jag bytte blöja (vi använder Liberos Up & Go och Sixten stod upp när jag såg att det kom, så för att rädda kläderna och mig själv så lyfte jag upp honom och då blev det världens vattenspridare. Väggar, spegel, golv och tak fick sig en rengöring av mig sen.) så gick alla orosmoment smidigt. Matningen blev, som jag misstänkt väldigt splittrad men som tur är dricker Sixten sin välling rumstempererad så det var bara att fylla på flaskan eftersom. Smoothin från Ellas kitchen blev halvtidsbelöning med ett förvånansvärt okladdigt resultat.
Allt bagage kom tidigt på bandet och det var inga köer vid säkerhetskontrollerna så utcheckningen gick snabbt och smidigt. Vi tog en gul taxi in till Manhattan och Broadway där vi bor i natt. Imorgon ska vi flytta till ett hotell på Times Square.
Vi kom till hotellrummet strax efter två (2000 svensk tid, vi är 6 timmar efter er) och vilade lite. Sedan har Sixten röjt järnet. Han är alldeles för kaxig för sitt eget bästa, släpper taget när han står upp och faller pladask ner i golvet, oftast med pannan först. Idag fick han världens blåtira! Fast jag skulle aldrig sätta en hjälm på honom, jag tycker att man ska lära sig att det gör ont att ramla.
Vi har ätit lite mellis som H köpt till oss, vi bor i en svit med kök, jättesmidigt! Vid 18tiden gick jag en långsam promenad runt kvarteret så att Sixten kunde somna. Det är ju midnatt för oss nu fastän solen lyser och det är över 20 grader. Jag fixade internetvoucher på vägen upp till rummet så jag passar på att blogga nu innan H äntligen kommer. Han har varit på Long Island och träffat världens rikaste kvinna. Hon bor mittemellan Jerry Seinfeld och Steven Spielberg. Det är coolt tycker jag.
Ikväll får vi se vad som händer. Beror på hur H känner. Antingen fortsätter jag med rostis och corn flakes (illamåendedämpande) eller så kanske vi går iväg till något diner här i närheten och beställer in lite kvällsmat.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer