Resfeber

Sixten ligger och sover i sin säng nu, han kommer säkert vakna närsom så jag passar på att lämna sista inlägget innan natten.
Vi har haft världens middag här, min andra syster Elin och hennes Simon (hjältens son) kom hit när det lockades med tacodinner. Henric kom efter tennisen också så det blev världens drag, jättekul! Efter maten badade de Sixten och nattade honom (Henric har världens självförtroende när det gäller Sixtens nattningshumör) medan jag städade rent köket och badrummet. När jag var klar hade Sixten somnat så dammsugarn får vila ikväll.
Nu har jag bara Sixtens mat till första dagen, pass och pengar kvar att packa. Tror jag.
När jag skulle flyga till Genève förra året glömde jag mitt pass och fick stå klockan 05 ute vid polisen på Arlanda och ansöka om provisoriskt pass med tårarna i halsen. Jag fick springa genom alla terminaler för att precis hinna på planet. Så att glömma passet, det kommer jag ALDRIG att göra igen.
Jag känner mig nöjd med packningen, mer än halva väskan kommer att vara tom när Sixtens mat ligger i magen istället.
Tidigt imorgon bitti kommer min snälla pappa och hämtar oss för att skjutsa ut hela vägen till Arlanda, så snällt! Jag har inga problem att åka Arlanda express egentligen men nu har jag så många kollin, ensam med en bebis och så tidigt på morgonen så det underlättar massor att vi får hjälp!
Nu ska jag lägga handen vid den sista packningen så att jag bara har smink och lite krämer att lägga ner i morgon. Alla väskor får stå vid dörren så jag inte glömmer något med tröttmössan på.
Nästa gång vi hörs har jag förhoppningsvis checkat in på vårt hotell på Broadway! 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer