Gran Canaria dag 5

Igår prioriterade jag andra saker framför att blogga, boken Hypnotisören (av pseudonymen Lars Kepler) till exempel. Det var så spännande från första sidan till den sista att jag inte kunde lägga ifrån mig den! Men nu är den klar och jag kan alltså sätta mig och blogga istället. 🙂
Gårdagen såg ut som de andra dagarna gjort. Sixten och jag går lite tidigare än pappa ner till stranden och Sixten somnade i vagnen på vägen dit. Jag hann både läsa, sola och bada innan han vaknade igen, då badade vi tillsammans.

Man får passa på!


Vi myser i solstolen efter badet


Sixten brukar orka 2-3 timmar på stranden, då gick vi upp till “vår” restaurang och åt en stor lunch. Vi har ätit rejäla luncher med två eller tre rätter mitt på dagen och sedan bara något litet hemma på kvällen. Det passar oss bra eftersom Sixten somnar kring 19 och då vill jag att han ska sova i sängen och inte i vagnen.

Jag åt en toppenpizza med skinka, scampi och ägg. Mums!


Min efterrätt: jordgubbar med vaniljglass och vispgrädde. Sixten fick rånet.


Vi promenerade tillbaka till San Agustin och Sixten och jag badade länge längre. Till slut var han alldeles skrynklig om fötterna!
Inspirerad av lunchen dagen innan gjorde jag en tomat och mozarellasallad till middag och kanariska jordgubbar som kvällssnacks. Det finns en förpackning till ikväll också… 🙂

Relaterade inlägg:

Nedräkning till Sunwing Resort Makadi Beach

Vinterns första snöblandat regndag framkallar en nästan manisk nedräkning till vår kommande semester till Egypten. Om 10 dagar ligger vi vid poolen, äter glass och njuter av värmen! Sunwing Makadi Beach är ett nyöppnat hotell med stort vattenland och all inclusivekoncept som ingår för alla gäster. Vi har bott på ett riktigt all inclusivehotell en […]

Läs mer

Upper East Side Shopping och Mexikansk middag

Här är ett blogginlägg med några bilder på vad som hände igår. Efter att ha sprungit vårt löppass längs Hudson River så åt vi frukost på Dinern på hörnet.  Jag åt pannkakor, omelett och yoghurt. Vi brukar alltid beställa in ett par rätter och dela på. Några timmar senare mötte jag upp Hans som varit […]

Läs mer

Framme i New York

God morgon från Manhattan! 🙂 Klockan är strax efter 06 här hos oss, 5 timmar efter er när det är vintertid i Sverige. Vi har precis vaknat efter 8 timmar sömna. Jag har sovit lite oroligt som jag ofta gör när jag sover på en ny plats. Vi landade före beräknad ankomst i går eftermiddag, […]

Läs mer