Gran Canaria dag 6

Idag är vår sista dag härnere. I morgon äter vi frukost i lugn och ro innan vi ska till flygplatsen i Las Palmas. Både igår och idag har varit riktigt varma dagar, 30 grader i skuggan. Det har knappt fläktat från havet.

En morgonbild på Sixten som skäller på katten uppe på muren.


Sixten höll sig vaken ner till stranden, jag hade hoppats att han skulle sova så att jag fick läsa klart min bok men icke sa nicke. När Sixtens morfar kom ner så gick de två ner till vattnet och tog en runda bort till vattenskotrarna. Det gjorde Sixten så trött, när jag fick tillbaka honom i min famn somnade han på 5 sekunder. Äntligen! Jag kunde alltså läsa läsa läsa och slutet var såå spännande!
Vi badade två långa stunder på förmiddagen innan Sixten mojnade. Då gick han och jag en lång promenad längs med havet. Sickan somnade än en gång, värme är uttröttande! När vi kom tillbaka till vår strand hämtade vi morfarn och så gick vi för att äta lunch.

En halv grillad kyckling efter det obligatoriska vitlöksbrödet


Veckans sista bad!


Under dagen har jag mött den ytterst obekväma känslan av blåsor som ploppar upp på ryggen. Skvitt säger det så börjar det rinna vätska längs med skulderbladet. Mysigt!

Tappar ryggen...

Relaterade inlägg:

Nedräkning till Sunwing Resort Makadi Beach

Vinterns första snöblandat regndag framkallar en nästan manisk nedräkning till vår kommande semester till Egypten. Om 10 dagar ligger vi vid poolen, äter glass och njuter av värmen! Sunwing Makadi Beach är ett nyöppnat hotell med stort vattenland och all inclusivekoncept som ingår för alla gäster. Vi har bott på ett riktigt all inclusivehotell en […]

Läs mer

Upper East Side Shopping och Mexikansk middag

Här är ett blogginlägg med några bilder på vad som hände igår. Efter att ha sprungit vårt löppass längs Hudson River så åt vi frukost på Dinern på hörnet.  Jag åt pannkakor, omelett och yoghurt. Vi brukar alltid beställa in ett par rätter och dela på. Några timmar senare mötte jag upp Hans som varit […]

Läs mer

Framme i New York

God morgon från Manhattan! 🙂 Klockan är strax efter 06 här hos oss, 5 timmar efter er när det är vintertid i Sverige. Vi har precis vaknat efter 8 timmar sömna. Jag har sovit lite oroligt som jag ofta gör när jag sover på en ny plats. Vi landade före beräknad ankomst i går eftermiddag, […]

Läs mer