Ica Maxi Stadshagen

Där var vi idag. Efter mitt cykelpass på Sats Odenplan åkte Baxter och jag till Kungsholmen och mötte upp Hans som föreläst någonstans i krokarna. Annars handlar alltid jag tillsammans med barnen efter att vi hämtat Sixten exakt det som behövs samma dag eller så beställer vi från Mathem.se men idag gjorde vi en riktig svennestorshopping med kundvagn och hela tjottafräset. Jag avverkar matbutiker snabbast möjligast medan Hans vill flanera, välja, gå tillbaka, flanera igen osv. Vi passade iaf på att köpa sån där storpack blöjor, hel kartong med välling och annat sånt som jag inte kan få hem med vagnen.


Det kändes lite konstigt att inte ha med Sixten i hasorna men när vi plockat upp honom på förskolan kompenserade han sin frånvaro genom att vara överallt när vi skulle ficka på Gateau. Han är lite för trött för att lyssna efter förskolan och vill allra helst cykla eller sitta i soffan på eftermiddagarna. Caféhäng går fetbort i Sixtens värld.


Er önskan är min lag så visst publicerar jag Baxters förlossningsberättelse. Jag vet att den har inspirerat flera gravida mammor med dålig erfarenhet från sin första förlossning. Det finns en annan sorts förlossning. Jag har varit med om två så extremt olika förlossningar och hit Baxter föddes var grymt för mitt självförtroende för jag kände mig missnöjd över hur det blev när Sixten kom. Kika in under onsdagen så kommer den.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer