Intervju i Mama

Det är så många som har hört av sig till mig efter att ha läst den långa intervjun med mig i senaste numret av Mama som kom ut i butik tidigare i veckan, superroligt!
 
 Intervjun och fotograferingen gjordes tidigare i våras och jag var lite pirrig inför resultatet. Jag är väldigt nöjd med bilderna, barnen tyckte att det var roligt att fotograferas och letar i varje butik efter tidningen. Intervjun är nog den första riktigt personliga och kanske till och med lite privata intervjun som jag har gjort. Jag är van vid att prata om träning och sånt, inte om mig själv, med journalister. På ett sätt är det skönt att få visa en annan bild av mig och mina erfarenheter och tankar eftersom jag ofta får höra från er läsare att jag är annorlunda i verkligheten mot vad ni har tänkt er. Jag är ingen supermänniska, jag är ovanligt vanlig, jag är mamma, partner, vän, dotter, syster. Helt vanlig.
 
 Många som läst intervjun har haft frågor kring att skaffa barn så tätt och vill veta mer om hur det har varit för mig. När barnen var så små, eller ens innan Baxter var född, så bloggade jag på ett annat sätt, med ett annat syfte. Så personlig och lite utlämnande som jag var då vill jag inte vara nu när det är så oerhört många som läser bloggen men alla blogginlägg jag någonsin skrivit finns kvar så det är bara att börja bläddra bakåt bland månaderna i vänstra spalten om du vill läsa ikapp.
 
 Om du vill läsa hela intervjun med mig så finns tidningen Mama i butik just nu!
 
 


Bilden har fått så mycket fin återkoppling, jag älskar Sixtens humor med glasögonen!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer