Videoblogg: bålövning på boll med axelkontroll

Idag har jag jobbat med en ny favoritövning med ett par kunder på gymmet. Huvudövningen kallas “Trä nålen” och jag har adderat ett moment där man pressa ner axeln mot golvet för att lära sig kontrollera axelstabilisatorer på baksidan av kroppen. Detta är en klurig övning som ställer krav på både rörlighet i höften, balans, styrka i bålen och axlar.

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer