Kallt, gym och god mat!

I dag var det riktigt kallt här i Tandådalen! Jag körde några riktigt vassa åk i Östra Tandådalen på förmiddagen men sedan var jag så kall om fingrar och fötter att det värkte i skelettet! Jag åker ju ändå i min dunjacka och har grymma handskar men mina fötter och händer har jag världens problem att hålla varma. Det är en rest från min tid som kanotist tror jag när jag förfrös typ hela kroppen när man till exempel i november paddlar genom ett tunt islager och vattnet på paddeln fryser till is.
Jag kände mig nöjd efter någon timme och åkte hem till soffan och spelade lite TV-spel istället. När mamma och Agnes kom tillbaka från backen stekte mamma pannkakor åt oss. Så gott!

Sixten har ätit pannkaka med blåbär idag. Succé!


På eftermiddagen körde vi tjejer ett pass i gymmet medan Hans slet på längdskidorna i spåret. Sixten hängde med oss brudar i gymmet och låg och sprattlade på golvet.
Vi har nu ätit världens finaste middag. Jag älskar att Hans älskar att laga mat!

Lovisa ska äta förrätt


Jämtländsk röding serverad på tunnbröd med ägg, gräddfil och persilja


Renfilé med rökt sidfläsk och karamelliserade kantareller,serverad med en rotfruktsgratäng


Ikväll är det premiäravsnittet av Solsidan, mina gamla hemtrakter, det ska bli kul att se. Lite popcorn och cola light på det och fredagen är komplett!

Relaterade inlägg:

Nedräkning till Sunwing Resort Makadi Beach

Vinterns första snöblandat regndag framkallar en nästan manisk nedräkning till vår kommande semester till Egypten. Om 10 dagar ligger vi vid poolen, äter glass och njuter av värmen! Sunwing Makadi Beach är ett nyöppnat hotell med stort vattenland och all inclusivekoncept som ingår för alla gäster. Vi har bott på ett riktigt all inclusivehotell en […]

Läs mer

Upper East Side Shopping och Mexikansk middag

Här är ett blogginlägg med några bilder på vad som hände igår. Efter att ha sprungit vårt löppass längs Hudson River så åt vi frukost på Dinern på hörnet.  Jag åt pannkakor, omelett och yoghurt. Vi brukar alltid beställa in ett par rätter och dela på. Några timmar senare mötte jag upp Hans som varit […]

Läs mer

Framme i New York

God morgon från Manhattan! 🙂 Klockan är strax efter 06 här hos oss, 5 timmar efter er när det är vintertid i Sverige. Vi har precis vaknat efter 8 timmar sömna. Jag har sovit lite oroligt som jag ofta gör när jag sover på en ny plats. Vi landade före beräknad ankomst i går eftermiddag, […]

Läs mer