Vår sista dag i Tandådalen

Det är med stor sorg jag skriver detta inlägg. Imorgon ska vi åka hem till Stockholm och Drottninggatan igen. Tillbaka till vardagen… Vi har haft det så fantastiskt bra denna vecka, Agnes och mamma har umgåtts massa med Sixten, Hans och jag har fått lite tid ensamma men Hans har också fått kvalitetstid med lilla Sixten.
På nyheterna och i tidningarna pratas det bara om snöovädret, ischocken o.s.v. men här i Sälen måste vi ha haft tur för vi har haft sol och/eller lätt snöfall hela veckan. Okej att det har varit kallt men lite sol på näsan tackar man inte nej till!
Sixten och jag har haft en mysig förmiddag här i stugan idag. Framåt tolv packade jag ner honom i vagnen och tog en sväng genom stugbyn och bort till backen. Sa hej till de andra som fikade och sedan gick vi tillbaka ensamma till stugan. Det är ganska mycket backar, hala sådana så en timmes promenad bränner i låren.
När de andra åkt klart kom de hem till oss. Mormor tog hand om Sixten medan Hans och jag körde ett lättare träningspass i längdspåret. Vi som åkt hela vägen bort till Lindvallen för att åka i deras elljusspår hela veckan, hittade vårt egna längdspår som vi skulle kunnat använda innan mörkret, just runt knuten… Så blir det ibland, nu vet vi alla fall!

Noggranna förberedelser inför skidåkningen


Ni ser hur verklighetstrogen inactionbilden ser ut att vara va?


Liiiite mer verklighetstroget, men fejk här också....


Lofsan goes crazy indawodds!


Härligt rosig om kinderna och frost i skägget!


Den bästa afterskin är den med Sixten på magen efter en bastu med hårinpackning


Ikväll ska vi packa väskor och förbereda för hemresa. Jag har köpt lite snask till soffan men det ryktas om att soffan är vigd åt Robinsonfinalen. Suck!
Förövrigt klarade Agnes och jag Super Mario Bros på Wii idag. Vi har några banor kvar att spela men sista bossen är avklarad! Jippi!!!

Relaterade inlägg:

Nedräkning till Sunwing Resort Makadi Beach

Vinterns första snöblandat regndag framkallar en nästan manisk nedräkning till vår kommande semester till Egypten. Om 10 dagar ligger vi vid poolen, äter glass och njuter av värmen! Sunwing Makadi Beach är ett nyöppnat hotell med stort vattenland och all inclusivekoncept som ingår för alla gäster. Vi har bott på ett riktigt all inclusivehotell en […]

Läs mer

Upper East Side Shopping och Mexikansk middag

Här är ett blogginlägg med några bilder på vad som hände igår. Efter att ha sprungit vårt löppass längs Hudson River så åt vi frukost på Dinern på hörnet.  Jag åt pannkakor, omelett och yoghurt. Vi brukar alltid beställa in ett par rätter och dela på. Några timmar senare mötte jag upp Hans som varit […]

Läs mer

Framme i New York

God morgon från Manhattan! 🙂 Klockan är strax efter 06 här hos oss, 5 timmar efter er när det är vintertid i Sverige. Vi har precis vaknat efter 8 timmar sömna. Jag har sovit lite oroligt som jag ofta gör när jag sover på en ny plats. Vi landade före beräknad ankomst i går eftermiddag, […]

Läs mer