Komplett träningspass med kettlebell


Dagens träningspass och därmed också insats i min sommarutmaning som består av 5 träningspass per vecka, 5 promenader per vecka och 5 måltider om dagen genomfördes ute i trädgården hos Betty, som vi bor hos medan hon och hennes familj bor hos oss.
Betty har kånkat hem två kettlebells åt Hans och mig från sitt gym The B-Room inne i Växjö, perfekt när jag behöver lite vila från löpningen men ändå vill konditionsträna. Dagens pass var uppdelat i fyra block:
-Ett rörlighetsblock med 30 repetitioner på varje övning;
1. Rörlighetsutfall
2. Rörlighetsknäböj
3. Kolmasken
-Tre kettlebellsblock med 20 repetitioner med kettlebell och 10 burpees mellan varje enligt nedan:
5 varv med:
20 svingar och
10 burpees
Ingen vila mellan de två övningarna utan de fem varven görs i ett svep.
5 varv med:
20 växelvisa enarmsroddar och
10 burpees
Ingen vila mellan de två övningarna utan de fem varven görs i ett svep.
5 varv med:
20 raka marklyft med bicepscurl och
10 burpees
Ingen vila mellan de två övningarna utan de fem varven görs i ett svep.
Vi filmade alla övningarna åt er, i rätt ordning men inte med rätt antal utan för att visa hur övningarna ser ut. Titta gärna på klippet ovan så ser ni allting och ställ frågorna i kommentarsfältet så svarar jag efterhand. Jag kör med 16 kettlebell.
Det finns inget så romantiskt som att träna tillsammans tycker jag. När barnen leker bredvid medan Hans och jag svingar eller kör burpees i takt, coolt och inspirerande! Jag trodde inte att jag skulle leva ihop med någon som alltid hänger på när jag bjuder upp till hemmaträning. 🙂
Nu sitter jag med fossingarna i ett fotbad och njuter av lite fotmassage. Jag var på pedikyr på spat på Hotell Tylösand i måndags men jag får aldrig nog av fotmassage! Hans köpte marulk igår som vi ska grilla ikväll och så blir det massa jordgubbar och grädde till efterrätt. Mums!

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer