Lofsan-Toan 1-0

In your face toilet! Mohahaha. Gissa vem som bloggar från sin iphone?!
En påse med massa ris, knyt ihop utan luft, lägg på handdukstorken i åtta timmar och så fungerar en fuktskadad iphone igen. Jag måste ha gjort något bra i ett tidigare liv.
Den är lite knasig, wifi funkar tex inte men jag kan ringa, smsa, blogga, surfa och fota. Det viktigaste med andra ord.
Tack för tipsen med riset och all pepp, you’re the best!


Baxter kände på sig att det hände stora saker i badrummet i natt och drog till med 12 timmar sömn i egen säng med bara en nappisättning vid 01. Yeah! Han hade bara sovit en gång på dagen till skillnad från vanligtvis då han sover två gånger. Jag ska försöka göra så att det bara blir en gång idag med. Han ska vara på MiniSats medan jag kör mitt cykelpass mellan 12-1245 så det passar bra om han sover då istället för vid 09 och 13. Vi får se.


Igår blev Baxter 11 månader, det känns som att det var igår han föddes. Måste nog läsa förlossningsberättelsen igen. Den har varit lösenordsskyddad eftersom det var en ovanlig förlossning men jag funderar på att publicera den igen för alla. Vill ni nya läsare läsa den?


Sixten ska se cool ut…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer