Lofsans första bloggtävling!

Jag är glad och stolt över att kunna berätta att jag i samarbete med MilkMilla.se nu anordnar min första bloggtävling. Priset är en body från Katvig.

Jag kommer att lotta ut priset bland er läsare och det bästa med tävlingen är att du kan påverka antalet vinstchanser (lotter) genom att göra följande:
För att få 1 vinstchans:
Besök MilkMilla.se och anmäl dig till deras nyhetsbrev (längst ner till vänster på sidan) eller gå med i MilkMilla.se:s Facebookgrupp. Lämna sedan en kommentar i detta inlägg där du berättar vilket alternativ du har gjort tillsammans med ditt namn, mailadress och eventuell bloggadress.
Om du vill fördubbla dina chanser (2 vinstchanser) att vinna ska du dessutom:
Kopiera bilden ovan och publicera den i din blogg samtidigt som du berättar om tävlingen och hänvisar till min blogg. Om du inte har någon blogg kan du tipsa minst 5 stycken vänner via mail och samtidigt skicka en kopia till lovisa.sandstrom@ybc-nacka.se.
Du tredubblar dina chanser (3 lotter) att vinna om du dessutom lägger in bilden ovan så att den fram till sista tävlingsdagen ligger fast på förstasidan i till exempel sidospalten i din blogg.
Tävlingen pågår fram till nästa söndag, den 6/6 så passa på att tävla nu, chansen är stor att just DU vinner!

Relaterade inlägg:

Vandra i naturen på hösten

Vi vandrar i naturen både på sommaren och på hösten och gärna med våra barn. En härlig utflykt för hela familjen (där rörelse är en del av vardagen) är att just packa en väska med mat och gå så långt man orkar innan man stannar och äter. Så himla mysigt. Tidigare i september gjorde vi […]

Läs mer

Tävling med Fjällbrynt: bästa utflyktstipset!

Samarbete med Fjällbrynt. Vi har alltid varit bra på att ta tillvara på alla tillfällen som finns att hitta på äventyr i vår familj. Barn är alltid med på att vad som helst kan vara ett äventyr och vi gör gärna utflykter tillsammans, vardag som helg, för att sätta guldkant på tillvaron. Det behövs inte […]

Läs mer

Allt går med Vaseline – tävling

Allt går med pannben och Vaseline skrev jag inför Stockholms maraton 2013 – mitt allra första maraton. Vaseline är en produkt som är välanvänd i träningsbranschen. Man använder gelén till att smörja in de ställen på kroppen där sömmar av kläder, hudveck och skor kan komma att skava under prestationen som väntar. Många använder också Vaseline inför […]

Läs mer