Lördag i Öregrund

Idag packade vi in alla barnen i bilen tillsammans med Bugaboo Donkey och springcyklar och åkte in till Öregrunds lilla centrum. Det påminner om både Vaxholm och Norrtälje fast i miniformat. Väldigt pittoreskt.
Vi hängde i en fin lekpark, cyklade och åt lunch på samhällets kondis. Det blev kaosartat med fyra barn som hade helt olika agendor än oss vuxna. Jag köpte både pannkakor, mer och bulle till barnen men inget passade förutom en piggelin till Sixten.


När Baxter skulle göra dagens andra sovning passade jag på att ta med gräbsen hem till Stockholm igen. Baxter avskyr att åka bil just nu så det är smidigast att han sover när jag kör ensam. Sixten sover knappt på dagtid längre men han somnade också. Vaknade på helt fel sida och var gnällig någon timme innan han artade sig. Han mår inte bra av att sova på dagen längre. Allt blir tokigt för honom.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer