Paradiset

Vi har kommit till paradiset.
Mina barn har nog aldrig varit så här exalterade för något annat tidigare. Jag har tappat räkningen för hur många WOW säger.
Sixten tycker nog att fyrhjulingen är allra bäst men att cykla bredvid Elvira på grusvägen låååångt bort från mig kommer som stark tvåa. En stor trampolin, lekstuga, gunga och en grushög är annars saker som fått mycket uppmärksamhet idag.


Baxter bekantar sig med gräset. Inte vänner.


Elvira, Sally och Sixten hoppar på trampolinen. Sixtens premiärhopp.


Sixten stryker i lekstugan och Baxter äter.


Högtidlig stund.


Bruuuum. Bruuuuum.


Hur många får man plats på en fyrhjuling för barn?


Sally utforskar grushög.
Vi hittade en svamporgie precis vid vägen så Marie plockade trumpetisar och gjorde lyxiga svampmackor åt oss till mellis.
Seneftermiddagen tillbringades inomhus med alla tusen bilar, cyklar, dockvagnar osv som det här huset äger. Som sagt; mina barn är i himmelriket.
Efter middagen tog alla fyra barnen en lång dusch. Sixten tyckte att det var lyxigt med ett sånt där stort duschregn istället för att sitta i badkar som hemma och ville duscha forever. På med pyjamasar sedan och bums i säng.


Baxter har fruktstund.


Sally och Sixten tittar på Mamma Mu.


Gulliga ungar! Kolla in fossingarna.


Ett skelett och en zebra. Tack och godnatt.
Marie gjorde sin 10 sekundersnattning av sina döttrar och sedan somnade Sixten bredvid henne på fem röda. Baxter kom inte till ro i vagnen som han brukar hemma. Vi använder Orbit hemma omen har med Bugaboo Donkey hit. Jag la ner honom i sin säng och han gosade in sig direkt och somnade. Perfekt med fyra sovande barn före 20.
Marie bjöd på romantisk middag med avocadoförrätt och sedan ugnslagad citronlax med hemmagjord blåbärspaj till efterrätt. Sedan åkte godisskålarna fram och så såg vi en riktigt bra film; Brothers med Jake Gyllenhal och Nathalie Portman bl.a. Vi både var helt nya för denna film men Gud vad bra den var. Och jobbig. Och berörande. Känslosam som man är.
Nu har jag krupit ner i sängen inne hos gräbsen. Vi blir behandlade kungligt här hos Marie med resesäng till Baxter, Sixten får låna Elviras säng och jag får en egen dubbelsäng. Lyxigt!


Nu önskar jag mig en bra natt av Baxter och en sen morgon av Sixten.
God natt!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer