Magsjuka in da house

Vissa dagar har jag mer jobb än andra inbokat. I dag var en sån dag. Hans och jag skulle ha delat på en vabdag men någonstans i natt mellan alla spyor så skickade jag ut Hans till soffan så att han skulle få sova i alla fall två timmar. Han har affärsresa på schemat och jag tar ett steg tillbaka och sköter Baxter ensam hemma. Kräksfestival mellan 20 och 0530 känns inte så roligt så här i efterhand men Baxter och jag sov sen skönt till 09.
Hans lämnade Sixten på förskolan så att Baxter får vila i fred hemma. Sixten är inne i ett bra förskoleflow så vi spinner vidare på det. Nu ligger Baxter och jag på soffan och snart ska vi dra oss ut till köket för frulle. Håll tummarna att det är över nu och att lite yoghurt blir bra för Baxter. I natt var det svårt att hålla vällingen borta från honom, han skrek för att han var hungrig (vem skulle inte vara det) och kräktes 20 minuter efter han fått dricka den.
Någonstans mellan första och tredje tvättmaskinen i natt tog tvättmedlet slut så när Baxter ska sova tänkte jag promenera till Hemköp och köpa det. Måste ju tvätta typ allt i sovrummet. 🙁
Hoppas ni har en bättre torsdag än vi

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer