Mammaträff!

Igår var det äntligen dags för en ny träff med de härliga Nackamammorna. För första gången var vi hemma hos någon, annars brukar vi gå på SatsBaby och sedan äta lunch i Sickla men nu börjar bebisarna bli så stora att det är enklare att kunna ha dem på golvet än hålla dem nöjda i stolarna.
Alex och hennes familj bor i Hammarbyhöjden, jättefint med skogen rakt utanför fönstret. Det kan jag sakna härhemma: lite grönt utanför dörren….
Jag stal några bilder från Ida och Alex… Hoppas det är okej… 🙂

Alex bjöd på smaskig lasagne och hembakt bröd!


Alfvan och Lilla A (med röda näsan), Ida och Lykka, Carro och Leonidas, Sofia och Emelie och så Alex och Malte såklart bjöd på toppenhumör, även om Malte nog kände att hans territorium var hotat av alla bebisar som lekte med hans leksaker. Sixten är den enda i gänget som inte kryper men han verkade hänga med i tempot ändå, han är ju stor och välter de andra bebisarna om han borrar in pannan i sidan på dem. Fungerar inte det tar han ett stadigt tag i t.ex. Maltes hårman och drar till. Lika effektivt varje gång!

Carro bjöd på muffins och Alex hade bakat chokladkaka... Sickan checkade ut och sover i min famn


Ser ni mitt lockiga hår i nacken? så blev det efter graviditeten...


Det känns så roligt att umgås med Ida, Alex och Alfvan. De är jättehärliga tjejer som ger massa energi utan att kräva något tillbaka. Toppentjejer! Tack Alex för allt! Jag är ju skyldig tjejerna en träff eftersom Sixten blev sjuk när vi hade bjudit hem alla. Jag ska ordna det!
Det var första gången jag träffade Sofia, även om hon ofta nämns och syns i Alex blogg. Emelies mamma Sofia är gravid med Emelies syskon, Emelie har inte fyllt ett än och kommer knappt vara 13 månader när bebisen föds. Så vi är två… Det var jättespännande att höra henne prata om skillnaden mellan graviditeterna och hur hon ser på framtiden. Det var första gången vi träffades men jag hoppas vi ses igen! Alex kompis Carro träffade jag för andra gången igår. Hon var med på en barnvagnsbio i höstas. Carro har redan två barn, hennes stora tjej går på dagis och var inte med igår. Hon berättade om hennes erfarenheter av dagmamma, något vi funderat på till Sixten nästa år. Hon har bara positiva erfarenheter, det känns bra. Är det någon annan som vill berätta med om hur det funkar för dem?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer