Träning, korvgrillning och mongolisk buffé

H, Sixten och jag gick tidigt i förmiddags och träna på Odenplan, det var massa ungar men personalen där är underbar och har stenkoll.
Sedan gick vi allihopa till Vasaparken och lekte. Medan de andra gungade, åkte rutschkana och klättrade grillade jag korv. Det var riktigt lyckat även om solen inte sken.

Korvätning!


Efter en sovstund på eftermiddagen gick vi ner till Sveavägen för att äta mongolisk buffé.

Dagens Sixten i skjorta från PO.P och Dieseljeans


Dagens Mamma i Gstarallover


Sixten var dock inte på humör, lite trött, så jag hade fullt sjå med att underhålla honom. Annars brukar han vara duktig på att roa sig själv. Höjdpunkten var att stoppa in kinapinnen i min mun och sedan dra ut den för att stoppa in den igen.

Liiiite gladare på vägen hem


Ikväll ska jag äta lite lördagsgodis, jag är en sådan tjej som har väldigt svårt att plocka lösgodis med måtta. Jag vet att jag kommer äta tills jag blir illamående eller påsen tar slut, därför bestämde jag att det bara fick följa med en godis per sort ur byttorna. Jag är ganska kräsen när det gäller godissorter så då blev det en lagom påse. Igår kväll började vi titta på den prisbelönta filmen Hurt Locker. Den handlar om några militärer i Irak som desarmerar bomber. En långsam film, filmad med skakig handkamera stundvis och ett trovärdigt manus. Jag orkade se halva filmen igår kväll och om någon timme när Sixten ska nattas, vi nattar ofta i lugn och ro i soffan, ska vi se andra halvan. Då får ni veta om hela filmen är lika bra som halva. 🙂

Trevlig kväll!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer