Milen under 39 minuter

[videofyme id=”595460″ width=”480″ height=”270″]
När förutsättningarna är de bästa och dagsformen känns 100 är det lika bra att utnyttja det. Idag sprang jag från Högfjällshotellet ner till Sälen by, 10 kilometer, på under 39 minuter! Det var så kul att springa i nerförsbacke och jag kände verkligen att jag hade med mig bålen hela vägen. Det enda som är tufft är efter 8 kilometer då jag som många andra tjejer med täta graviditeter har svårt att ha kontroll över bäckenbotten. Detta träningspass var verkligen en kick för självförtroendet inför Bellmanstafetten och Tjejmilen.

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer