Monterad och klar!

Efter en lång arbetsdag på gymmet så fick jag äntligen tid att montera ihop den nya vagnen. Jag fick stångas en del med Sixten som så gärna ville hjälpa till, han älskar att mecka, skruva och fixa. Nu var det i och för sig bara att ta av massa skumplast och sätta fast hjulen i princip så var vagnen färdig men ändå!
Jag måste pumpa däcken bara sedan är Chariot CX2 ready to go!


Båda gräbsen älskar att klättra i och ur och sitta i sina säten. De ville att jag skulle stänga så att det blev en koja, som på bilden ovan. Nu är har den löparhjulet monterat där framme, de små cityhjulen på sidan vänder man på om man vill ha en kortare och svängbar vagn.
Även om det här blev en lite knasig vecka eftersom gräbsen och jag var hemma i tisdags så är det här min första riktiga arbetsvecka. I morgon är det ju fredag och jag kommer alltid sluta tidigt på fredagar för att kunna hämta gräbsen i tid. På kvällen har jag i och för sig en jobbmiddag men det är ett så spännande möte så det känns inte ens som jobb, jag hoppas kunna berätta mer efteråt. Det jag ska komma fram till är att det ska bli skönt med helg igen. Lördagen ska vi bara mysa på och söndagen ägnas åt liiite jobb men vi ska också intervjuas av SVT till den där dokumentären vi är med i. Sista avsnittet ska spelas in och klippas så att det kan sändas i mars.
Ikväll har jag haft en vän på besök som ska låna längdskidutrustning av mig. Hon har aldrig åkt längdskidor men är sugen på Tjejvasan. Är det någon av er som kört det och har några bra tips?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer