Olof Viktors

Vi gjorde en utflykt till Glemminge och cafét Olof Viktors idag. Det brukar vara galet mycket folk över påsken men antingen var vi tidiga eller så kommer folk igång först i morgon på långfredagen för det vara bara några sällskap förutom vi på plats.
Vi åt lunch och fikade och satt länge och pratade. Baxter somnade i bilen på vägen dit och sov 1,5 timme i utomhus i vagnen under tiden. Jag är glad att våra barn somnar i bilen, kan lyftas över till vagnen och sova vidare. Annars blir det inte lika lugnt och så avslappnad lunch om man säger så. Så hett tips till nyblivna föräldrar: försök vänja barnet vid vagnen direkt så att ni inte blir bundna till att barnet måste sova hemma i säng jämt.
En biltvätt och en handlingsrunda på Coop i Simrishamn är vi hemma igen. Hans ska grilla kyckling ikväll. Mitt i en snödriva. 🙂


Vi har med oss Bugaboo Buffalo istället för Donkey delvis pga att Buffalo tar mindre plats i bilen. Recension kommer!


Sixten är inne i en lite rockig fas just nu. Mycket solglasögon och kedjor och nitar. Gillar hans stil!


Raybans (finns i barnstorlek bla på Synsam) precis som sin mamma. Solglasögon ska vara CE-märkta, viktigt för barnens ögon. Det var någon som frågade om denna tröja förra gången den syntes på bild: jag brukar köpa koftor och stickat till barnen på Zara och på Gap. Jag tror att man kan beställa Gap till Sverige numer, jag köper mest barnkläder i London och New York eftersom det är större utbud där och bra priser.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer