Om att köpa födelsedagspresent till sig själv

Jag fyllde precis år, 31 barre! Jag som känner mig som typ 24 fortfarande, vad hände egentligen?!

 
Jag fick så fina örhängen av Hans i födelsedagspresent, från Efva Attling som hon valt ut åt mig, jag är så glad och har dom på mig hela tiden. Som vuxen får man också möjligheten att köpa presenter till sig själv när man fyller år tycker jag. Jag är nämligen väldigt nyfiken på den nya träningsboken Fitnessrevolution så den beställde jag till mig själv via sajten Refunder.se som jag har ett samarbete tillsammans med. Det är en sajt som man får återbäring genom när man handlar på nätet.

Just nu får du dubbel återbäring när du köper något på en av de registrerade webbshopparna. Läs mer om REFUNDER och kolla vilka som är mina favoritaffärer där. Jag har gjort en film åt er därinne också där jag delar med er av Hans och mitt bästa tips för att få tag på de bästa hotellen när vi reser. Hans födelsedag nästa år ska vi nämligen fira utomlands.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer