Parklek i Rålis

Efter vila och lunchdate med Agnes tog jag min powerwalk till Rålambshovsparken. Sixten invigde sin vinteroverall eftersom det var nollgradigt. Den är ju så jädrans snygg även om det inte är helt lätt att gå i den, det är bra att han får vänja sig innan snön kommer.
Rålambshovsparken är ju ett enda stort äventyr för Sixten. Inte så småbarnsanpassat kanske men vad gör väl det när man har en 1-åring med hybris. Sixten åkte stor rutschkana ensam för första gången och var så himla mallig.

Det är bra med bloggar som behandlar matkasseleverantörer och middagsmat, idag inspirerades vi av Alfvan som åt pasta med mozarella och skinka. Det var så himla gott! Jag behöver enorma mängder kolhydrater när jag både ammar och tränar så det blir mycket pasta och ris härhemma just nu.
Jag la mig tidigt i måndags och missade mina älskade Hollywoodfruar så ikväll blir det TV3play för min del och sedan tidigt i säng eftersom jag har planerat ett tidigt gympass imorgon bitti.
Vad roligt att ni blev inspirerade av inlägget om kaloriförbrukning, det kommer mer information och tips på området senare.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer