Playdate hos Hugo

Dagens Mamma


Jag har på mig ett långt randigt linne från Vero Moda som jag köpt i flera färger till sommaren


Idag har Sixten och jag varit ute i Nacka hela dagen. Vi hämtade upp Alex och Malte i Hammarbyhöjden 10.30 innan vi åkte ut till Saltsjö-Boo där Elin och Hugo bor i ett stort hus med världens trädgård. Alex är i husbyggartagen och jag är extra sugen på att flytta till hus just nu så vi blev ju extra suktiga av Elin och Christer fantastiska hem.

Hugo har en EGEN brandbil med slang och stege, Sixten och Malte ba, sååå avundsjuka!


Efter lite lek på altanen gick vi på en långpromenad i 90 minuter. Vi avslutade med att handla tacoingredienser på Hemköp innan vi gick hem och lagade lunch att äta i solen på altanen. Pojkarna lekte sedan fint på gräsmattan, hoppade (gungade) på studsmattan eller klättrade på Hugos traktor. Jättenöjda och snälla mot varandra, inte en enda tår från någon av barnen under hela dagen!

Tacolunch på altanen


Malte vill bli bonde när han blir stor


Sickan kör traktor


Grabbarna diskuterar motorstyrka och hästkrafter


Vaärehärförnåge?


Snälla, man kan väl få sig ett åk?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer