Röntgen och läkarbesök

Vi har en tuff dag framför oss idag. Först ska vi till röntgenavdelningen för att göra en ny röntgen av benet. Jag antar att de kan röntga även om gipset är kvar. En timme senare ska vi träffa en ortopedläkare som ska titta på Sixten. Jag ska be om att få ett nytt bandage. Det har börjat sprida sig en lätt odör runt Sixten.
Ida undrade hur jag gör med byxorna; jag har klippt av högerbenet så är de bara att dra på. Även en liten kille med ett stort ben vill vara välklädd.

Dagens Mamma: jeans från BikBok, tröja från Diesel


nervös? jo, liiite...


Dagens Sixten: tisha från Lollopard, byxa från KappAhl, strumpa från Gap och gips från Astrid Lindgrens barnsjukhus


Jo, men jag har nog inte lika ont längre....


Vi ska faktiskt gå hela vägen till sjukhuset, både Sixten och jag behöver frisk luft. Vi ska dessutom unna oss ett besök på Bonti på Norrtullsgatan på vägen dit eller hem. Jag håller på att inreda Sickans rum och i den butiken finns flera saker jag vill ha. Jag ska lägga upp bilder så småningom så ni får se hur fint det blir därinne.
När vi ändå är inne på Sixtens rum: iförrigår sov han en minut i sin egna säng i egna rummet. Igår avverkade han först 15 minuter och sedan 45 minuter därinne. Någon som kan beräkna den procentuella förbättringen?! Jag vill verkligen att han ska tycka om att sova därinne!
Håll nu alla era tummar för att benet har läkt bra de här dagarna och att Sixten inte kommer att ha mer ont. Nu får det vara nog! Jaa, det får det!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer