Så det är så här det känns!

De här nätterna när Sixten har somnat kring 19 och sedan sovit hela kvällen och natten medför en viss oangelägenhet. Jag börjar förstå de andra mammorna som klagar över att de inte får sova… Nu har Sixten vaknat klockan 05 två morgnar på raken. Jag försöker med välling, sånger, klapp på ryggen. Efter en timme eller två somnar han som tur är om och sover till åtta. Det gör så att jag överlever.
Jag vet inte vilket som är värst:
– en bebis som är vaken till midnatt och sover till 10
Eller
– en bebis som somnar 19 och vaknar 05.
Vad föredrar du?
Nu ligger jag på min solstol och Sixten och morfarn är nere och rekar badtemperaturen vid vattnet.

Dagens Mamma

Relaterade inlägg:

Nedräkning till Sunwing Resort Makadi Beach

Vinterns första snöblandat regndag framkallar en nästan manisk nedräkning till vår kommande semester till Egypten. Om 10 dagar ligger vi vid poolen, äter glass och njuter av värmen! Sunwing Makadi Beach är ett nyöppnat hotell med stort vattenland och all inclusivekoncept som ingår för alla gäster. Vi har bott på ett riktigt all inclusivehotell en […]

Läs mer

Upper East Side Shopping och Mexikansk middag

Här är ett blogginlägg med några bilder på vad som hände igår. Efter att ha sprungit vårt löppass längs Hudson River så åt vi frukost på Dinern på hörnet.  Jag åt pannkakor, omelett och yoghurt. Vi brukar alltid beställa in ett par rätter och dela på. Några timmar senare mötte jag upp Hans som varit […]

Läs mer

Framme i New York

God morgon från Manhattan! 🙂 Klockan är strax efter 06 här hos oss, 5 timmar efter er när det är vintertid i Sverige. Vi har precis vaknat efter 8 timmar sömna. Jag har sovit lite oroligt som jag ofta gör när jag sover på en ny plats. Vi landade före beräknad ankomst i går eftermiddag, […]

Läs mer