Så kan det gå

Jobbväskan var packad, nya skötväskan förberedd, gröten preppad för vaten och micro, alla kläder framlagda…
Snacka om antiklimax.
Jag somnade strax före ett, Sixten vaknade strax efter ett. Vi var vakna till tre. Han somnade om. Det gjorde inte jag. Han vaknade halv fem. Vi var vakna till sex. Vi somnade om och vaknade halv nio.
Orsak?
Sixten har blivit snuvig. Han är en riktig nappkille men det går inte att andas genom näsan med nappen i munnen när man är snuvig. Så han väcker sig själv hela tiden…
Han kan inte vara på minisats när han är förkyld så jag bokade av mina kunder och vi har tagit det lugnt på förmiddagen istället.
När Sixten vaknade var han glad och i god form så allmäntillståndet är det verkligen inget fel på. Därför åker vi till Sickla en sväng senare idag. Vi ska hämta Tom i skolan och innan dess äta lunch med Anna och Lucas.
Eftersom vi var hemma på förmiddagen kunde jag ta emot en tjej som ville köpa min gamla vagn, Teutonian så nu är den äntligen borta. Lite sorgsen är jag nog för jag älskade den, speciellt med liggdelen på. Vilken tur att jag fullkomligt avgudar min nya vagn då!

Dagens Mamma i Gstar och Sixten i Ralph Lauren


Ge mig!!Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer