Shopping by DJ Six

I dag fick Sixten handla själv på Ica för första gången. Men kundvagnar för barn är ju en barnlek. Riktig kundkorg ska det vara. Och den ska skjutas framför sig. Sixten och jag hade dock inte samma shoppinglista i huvudet och med tanke på att det var jag som höll i plånboken så la Sixten i varorna i korgen och jag plockade ur.På vägen hem till skidstafetten gick vi in på Espresso House och delade på en fika. Det var vår i luften! Jag brukar försöka passa på att göra lite speciella saker med Sixten så fort Baxter sover så att han och jag får kvalitetstid utan Baxter.


Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer