Shopping med det bästa sällskapet!

Trotsade lönehelgen och snökaos idag, det går ju inte att sitta inne och tycka synd om sig själv bara för att man är lite krasslig, och åkte till Sickla med Agnes och Henric. Agnes köpte grymma cykelskor där tidigare i veckan och då blev jag också sugen på ett par nya. Jag har haft mina i fyra år tror jag och kört massa MTB med dem så de är så där härligt fräscha efter ett stort antal rengöringar från lera. Dags att unna sig ett par nya med andra ord! Att byta från löparskor till riktiga cykelskor är för övrigt mitt bästa tips till den som regelbundet går på spinning/cykling. Träningen blir mer effektiv och framförallt roligare när man har rätt utrustning.
Vi åt lunch på Ersson, vi valde att sitta i deras bakficka så att jag kunde amma i lugn och ro. När Sixten vaknade fikade vi på Espresso House och lekte en stund i lekhörnan. Jag trodde att det skulle vara mycket finare och fräschare där tyvärr. Kista galleria har ju en grym barnhörna som känns mycket renare och trevligare.
När jag kom innanför porten härhemma med vagn, barn, massa kassar och väska upptäcker jag till min fasa att hissen är trasig och vi bor på fjärde våningen… Bara att lyfta, bära, stånka och se det som ett träningspass. Det gäller att vara positiv. 😉
Sixten och jag har precis ätit en tidig middag nu och snart är det dags för badkaret för honom. Vi sitter vid köksbordet med varsin skål popcorn och Sixten envisas med att plocka popcorn en och en från min skål och lägga i sin skål. Min skål är med andra ord tom snart. Baxter chillar i babysittern. Han älskar att sitta i den och somnar flera gånger om dagen i den. Något Sixten aldrig gjorde! Jag tycker om Baxter.
Mina ögon svider nu men jag äter alvedon så jag hoppas att jag inte mår sämre imorgon. Nästa vecka är fullbokad med massa roliga projekt så jag vill inte bli sjuk då!
Dagens Mamma
Sixten går i pappas fotspår
Dagens Baxter
Dagens Baxter har pikéoverall från Ralph Lauren. Den är i storlek 6 mån, de är små i storlekarna har vi lärt oss. Älskar de små mockasinerna från Timberland!
Dagens Sixten har pikétröja från Ralph Lauren och chinos från Polarn o. Pyret. Kepsen är från Kapp Ahl.


Lunchdags på Ersson! Vackra syster…
Syns dåligt på bilden men igår gjorde jag mitt första “skönhetsingrepp”. Gissa vad?
Älskade Sixten!Sixtens älskade Morbror Henric.
Finast i världen!
Lil’ B är som en jolle och hänger mest med på vad som bjuds. Inga stora krav på livet än så länge…
Agnes myser med Baxter, förstår att hon var med när han föddes och klippte navelsträngen. STORT!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer