Sixtens andra natt

Klockan är sex och jag ligger klarvaken. Lilla Sixten ligger på mitt bröst och sover djupt. Han ammade en halvtimme mellan tolv och halv ett i natt. Sedan vaknade han en gång i timmen och knorrade lite. Ville ligga så nära mig som möjligt. Halv fem vaknade han och ville amma igen. Sög nästan 45 minuter totalt på båda brösten. 4 timmar mellan de tre senaste amningarna och han suger allt längre tid innan han somnar, så bra! Vi är ju värsta teamet han och jag!
Min mage kurrar, frukost serveras från åtta tror jag. Har banan här som jag får trycka i mig om jag inte står ut.
I natt bytte Hans och jag säng. Han påpekade första natten hur obekväm hans var. När han la sig i min säng undrade han hur jag överhuvudtaget kunna ligga ner med tanke på mina ömma höfter. Extrasängen på väggen är asnice jämförelsevis men gud vad jag längtar hem nu!
Ett hett tips till er gravvosar som läser: Ta med eget toapapper till BB. Jag säger bara Lambi, mmmmm…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer