Sköna Söndag

Här hemma har vi en riktig fixardag idag. Jag fick en rejäl sovmorgon till 0950 och frukosten stod på bordet när jag kom upp. Grymt efter en riktigt intensiv vecka.
Hans har städat ut julen idag. Granen åkte ut, alla barr är dammsugna och juleljusen i förrådet. Skönt att få lite omväxling.
Jag har precis duschat, Hans är i väg och springer runt Riddarfjärden. När han kommer hem ska jag i väg till Rosa Skrot för att köra sista passet på Nyårsträningsveckan. Jag har snart kört 4 pass med Crosstraining; styrka och kondition kombinerat med mycket ben- och bålstyrka. Idag är passet fullbokat och jag ser så mycket framemot det. Jag har gjort ett upplägg med 6 stationer, på varje station gör man en styrkeövning och en pulshöjare. Det blir ett tufft pass kan jag lova.


I fredags körde jag och ett gäng kompisar ett Crosstrainingpass på Rosa Skrot, jag gillar verkligen denna typ av pass, både att träna själv och coacha andra i.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer