Stockholm Marathon 2011

Jepp! Idag är dagen D för 20000 löpare. Ett av Sveriges tuffaste lopp. Jag har både PT-kunder, kollegor och vänner som står på startlinjen.
Jag och gräbsen ska stå vid Norra Bantorget och heja. Innan dess blir det min favvosallad på Hurtigs. Tidig lunch? Jajamänsan efter att ha jobbat på gymmet på morgonen och ätit en tidig frukost vid 06. Sixten fortsätter sin tidiga vana att vakna kring 05.
Igår sov han i och för sig två gånger. Det har bara hänt två gånger sedan förra sommaren.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer