Tävla om PT-timme tillsammans med Arla

 Nu kommer det att bli ordentlig ordning på den här vårträningen. Vi sporrar varandra! Jag äter ofta Keso innan jag tränar och Arla Keso går nu in som pepp-partner till alla Lofsianer som läser min blogg.
 
 Jag kommer att ladda upp mina träningsbilder på Instagram tillsammans med #KesoGo och #Lofsianer. Gör det ni också så har vi chans att få extra mycket pepp och även vinna fina priser från Arla Keso!
 
 Detta är ett kul initiativ Arla! Alla behöver en extra high-five ibland för att orka fortsätta kämpa. Jag kommer att tävla ut en PT-timme IRL eller en PT-vecka online tillsammans med en Röhnischoutfit bland alla er som taggar era instagram med #kesogo och #lofsianer.
 
 


Här kan ni kolla på andras bilder.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer