Tävling tillsammans med Min mössa


Gulliga Johanna som tillverkar Min mössa ger er läsare möjlighet att vinna en valfri mössa med eget tryck på från henne. Besök Min mössa-bloggen och välj utifrån bilderna vilken färg du vill ha om du vinner. Välj om det ska stå ett namn eller något annat. Jag skulle lätt välja DJ Six och Lil B om det var mössor till mina gräbs… 🙂
Lämna en kommentar med ditt namn, mailadress, färgönskemål, storlek och vad det ska stå på mössan så drar jag en vinnare vid tisdag midnatt. Om du länkar till tävlingen och detta inlägg i din egen blogg får du en extra lott. 🙂

Låna gärna en bild från Min mössa-bloggen till inlägget!

Relaterade inlägg:

Vandra i naturen på hösten

Vi vandrar i naturen både på sommaren och på hösten och gärna med våra barn. En härlig utflykt för hela familjen (där rörelse är en del av vardagen) är att just packa en väska med mat och gå så långt man orkar innan man stannar och äter. Så himla mysigt. Tidigare i september gjorde vi […]

Läs mer

Tävling med Fjällbrynt: bästa utflyktstipset!

Samarbete med Fjällbrynt. Vi har alltid varit bra på att ta tillvara på alla tillfällen som finns att hitta på äventyr i vår familj. Barn är alltid med på att vad som helst kan vara ett äventyr och vi gör gärna utflykter tillsammans, vardag som helg, för att sätta guldkant på tillvaron. Det behövs inte […]

Läs mer

Allt går med Vaseline – tävling

Allt går med pannben och Vaseline skrev jag inför Stockholms maraton 2013 – mitt allra första maraton. Vaseline är en produkt som är välanvänd i träningsbranschen. Man använder gelén till att smörja in de ställen på kroppen där sömmar av kläder, hudveck och skor kan komma att skava under prestationen som väntar. Många använder också Vaseline inför […]

Läs mer