Test av Salming och rabattkod

Ni som lyssnat på Träningspodden (och kanske har ett öga för detaljer på bloggen och på Instagram) vet att jag gillar Salmings löparskor. Jag har sprungit med deras olika modeller i flera år och testat mig igenom många!


När jag var på Mallorca för några veckor sedan hade jag med mig flera par skor från Salming och hårdtestade dom på olika underlag, i olika sorters pass och med olika förutsättningar i benen (tex trött pga sprungit mycket).
Här kommer en lite längre film från Mallorca där jag berättar mer om skorna, vilka som är mina favoriter och varför.

Om du blir sugen på att testa Salmings skor så får du här en rabattkod på 30 grymma procent som du kan använda i hela webshopen på Salming.com eller fysiskt i någon av deras butiker; Salming concept store på Kungsgatan i Stockholm eller i Göteborg.
Rabattkod LOFSAN – 30% rabatt på hela sortimentet onsdag till söndag, 30/11-4/12 2016. Giltig i butik och på webben – www.salming.com
Happy running!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer